Om oss

Sagt om Kaichron

“Min coach vägledde mig med Kaichron-metoden under våren 2016. För mig var den här metoden mycket givande, den utgick från mig som person och gav mig mina alldeles egna verktyg för att gå vidare. Jag kände att våra samtal hjälpte mig att tydligare se hur olika situationer påverkar mig, och hur jag kan göra för att hitta en balans som passar just mig. Vi gjorde en kartläggning av fem dagars arbete och fritid – hur jag fördelade tiden och hur det påverkade mig, vilket var en riktig ögonöppnare. Därefter kunde vi tillsammans fokusera på hur jag kan dels förhålla mig till min situation, dels på hur jag kan styra den i rätt riktning.”

Magdalena Taylor, Region Skåne

“När jag kom till Kaichron var jag stressad och utarbetad och hade tusen bollar i luften. Min coach gav mig utmaningar som fick mig att reflektera över hur jag använde min tid och mina resurser, och vilka arbetssätt som egentligen passar mig. Jag har lärt mig att planera mina dagar utifrån ett större perspektiv och att koppla det jag gör till större mål. Min coach är varm, inlyssnande och har en stark intuition – och vet precis hur mycket man behöver utmanas vid varje tidpunkt. Och i mitt fall behövde jag utmanas en hel del – speciellt vad gäller att lyssna inåt! Jag är fortfarande på väg på den resa jag startade hos Kaichron, och de verktyg jag har fått att hantera min tid kommer jag att kunna fortsätta använda i många livssituationer.”

Styrelseordförande i stor nationell organisation

”Mitt i en stor förändringsprocess på arbetsplatsen har coachingen hos Kaichron gett mig kraft att vara en coachande ledare och gett mig modet att tro på min förmåga. Med hjälp stark närvaro och det fullständigt förtroendeingivande mötet skapar min coach de allra bästa förutsättningarna för mig att vara mitt i min utvecklingsprocess som ledare. En process som sträcker sig över tid och därför blir djupt förankrat. Jag utvecklas till den ledaren jag verkligen vill vara, jag får djupa insikter om vem jag är som människa och också hur jag kan hitta bra balans mellan arbete, familj och fritid. Jag rekommenderar varmt coaching hos Kaichron om du vill ta ditt ledarskap till ”the next level.”

Marianne Ydremo Teamledare Lantmännen

“För mig har coachingen hos Kaichron fungerat som en kompass för att hitta rätt när jag gått vilse i snäva perspektiv och trasslat in mig i inre begränsningar. Det har varit fantastiskt att uppleva hur lätt min coach med sin positivitet, sina verktyg och intuitiva förmåga, kan få fram den kreativitet man gömt inom sig. Coachingen har för mig inneburit att på ett förbluffande lätt och effektivt sätt gå från förvirring till klarhet, från rädsla till mod, från tanke till handling.”

Ronald Heu, egen företagare och musiker

Om grundaren

Människan bakom Kaichron är Marie Klint. Marie är tidsexpert och är ICF certifierad coach, coachtrainer och utbildare, och har utvecklat Kaichron-modellen . Hon har arbetat med coaching sedan 2007 och med utbildning, grupputveckling och samtal i olika former sedan 90-talet. Marie har varit anställd på ett av de ledande coachutbildningsföretagen i Sverige som coach och coachutbildare och haft förmånen att djupdyka i coachingens ädla konst. Detta har lagt en stabil grund för Maries coaching och sätt att se till människans förmåga till lärande och utveckling. 2009 – 2014 har hon drivit Boost med utbildning och coachingverksamhet i nära samarbete med Eva-Lotta Frid.

Marie har en bakgrund som legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning som distriktssköterska, och har den senare delen av denna del i sin yrkeskarriär, arbetat som ledare, utbildare och kvalitetsutvecklare.

Marie har alltid haft en förkärlek för lärande och utveckling, både när det gäller personlig utveckling, yrkesmässigt och på fritiden. På den lediga tiden mixas utmaning och avkoppling i tango och yoga.

Utbildningsbakgrund

Gruppcoaching, CoachWalk Academy 2014 – Grupp och –teamutveckling med coaching som metod. www.coachwalk.se

Intuitive Living, Alan Seal 2009 –
Att använda närvaro och intuition i det professionella mötet med människor. www.transformationalpresence.org

ICF certifierad coach 2007 – International coach federation, det största branschorganet för coaching i världen. Marie är medlem av ICF, International Coach Federation och arbetar efter uppsatta etiska riktlinjer.

ICF

Manifestation Wheel, Alan Seal 2007  –
Att arbeta med projekt utifrån ett coachande perspektiv. Jag utbildar i konceptet under namnet Framgånghjulet.
Läs mer…

Pedagogik med inriktning mot handledning och undervisning av vuxna – Malmö högskola

Ledarutveckling inom vårdverksamhet

Leg sjuksköterska/distriktssköterska