Om Kaichron

Om företaget

Kaichron är grundat och drivs av Marie Klint. Kaichron har sin bas i Malmö och tar uppdrag över hela landet. För individuell coaching används förutom det personliga mötet, med fördel både telefon och skype.

Kaichrons affärsidé är att erbjuda inspiration och kunskap genom professionell coaching och utbildning för människors och organisationers goda och hållbara tidshantering, samt att utveckla en tidsapp för daglig inspiration, kunskap och träning.

Och visionen är att vara det självklara valet för att skapa gynnsam tidshantering, och stärka individer, verksamheter och organisationer, för att bidra till framtidens hållbara tidskultur.

Om namnet

Företagsnamnet Kaichron är en sammansättning av de två grekiska orden för tid, Kairos och Chronos. Kairos står för rätt eller lämpligt tillfälle; tiden mellan tiden, det gyllene ögonblick då något speciellt händer. Medan Chronos  bringar ordning och refererar till kronologisk eller sekventiell tid. Kairos och Chronos var också gudar i den grekiska mytologin. Chronos känner vi som tidsguden och Kairos var en av Zeus söner och därmed sonson till Chronos.

 

Samarbetspartners och certifierade Kaichron-handledare

 Birgitta Olshov textKarin Holmberg textRoy Brander textPavla Kruzela text

Samarbetspartners

pratbyranboostIndividhuset

Kunder

malmo-stad

amnesty

lomma

Fojab


lund

region-skane

sweco

 

MAH4f


 

Malmö folkhögskola

jarnhusen
ikea